Is dit
het einde?

Het boek 'Is dit het einde?' vertaalt de strijd van een jongere met een angststoornis en een depressie alswel de beleving van de ouders. Een moeilijke tijd waarin hoop soms ver te zoeken is. Klik hier voor een leesfragment

Kopen

Waarom...?

Het boek Is dit het einde? is geschreven omdat het voor de buitenwereld lastig te begrijpen is wat er in iemand omgaat die angstig en/of depressief is. Het komt vaak voor dat ze mee proberen te komen en niets willen laten merken, maar van binnen hun eigen strijd voeren.

Met dit boek hoop ik wat meer inzicht te geven hoe het leven kan zijn, wat er dan in iemand omgaat. Ook de beleving van ouders komt nadrukkelijk aan bod. Waardoor het ook een boek is waarin ouders en cliƫnten zelf erkenning, herkenning en hoop kunnen vinden.

Lees meer

De auteur...

Het boek Is dit het einde? is geschreven door Christel van Essen, afgestudeerd Maatschappelijk Werk & Dienstverlening met aantekening GGZ-agoog en certificaat Ervaringsdeskundigheid. Zelf heeft ze jaren last gehad van angst en depressie en hoopt in haar toekomstige werk ook haar eigen ervaringen in te kunnen zetten om anderen te helpen.

Lees meer

Niet gerelateerd aan het boek, maar toch vermeldenswaardig... afgelopen week heb ik mijn diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening in ontvangst mogen nemen samen met een aantekening GGZ-agoog en een certificaat Ervaringsdeskundigheid!