Is dit
het einde?

Het boek 'Is dit het einde?' vertaalt de strijd van een jongere met een angststoornis en een depressie alswel de beleving van de ouders. Een moeilijke tijd waarin hoop soms ver te zoeken is. Klik hier voor een leesfragment

Kopen

Van €14,99,- voor €10,00,-

Is dit het einde? biedt een intieme inkijk in de wereld van de jongerenpsychiatrie

De stille Elise is op het eerste oog een normale tiener van zeventien jaar. Maar stille wateren hebben diepe gronden. Hoewel aan de buitenkant niets te merken is, lukt het haar niet meer om van het leven te genieten  ̶  zeker niet na die nare ervaring tijdens het vorige schooljaar.

Haar ouders begrijpen haar niet en in de klas kan ze geen aansluiting vinden. Wat begint als een paniekaanval voor een presentatie groeit uit tot een ernstiger probleem. Als het uit de hand dreigt te lopen, wordt ze opgenomen op de open afdeling van een psychiatrische kliniek. Therapie en medicatie doen weinig voor haar en de situatie lijkt uitzichtloos.

Gelukkig heeft ze Sander. Ondanks haar pogingen om het contact te doen verwateren blijft hij haar steunen. Lukt het hem wel om tot Elise door te dringen?

Is dit het einde? is de aangrijpende debuutroman van Christel van Essen (1988). Om jongeren met psychische klachten te steunen en het onderwerp uit de taboesferen te halen, schreef zij op indringende wijze dit verhaal, gebaseerd op haar eigen ervaringen in een psychiatrische kliniek.

“Een leerzaam en informatief boek dat hoop en herkenning biedt!” D. van Kerkhof - psycholoog

Gegevens:

Auteur: Christel van Essen
Verschijnt: maart 2015
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 240

Bestel informatie:

De bovengenoemde prijs is exclusief eventuele verzendkosten (€3,95 Post NL + Track & Trace code binnen Nederland bij 1 boek. €7,50 via Kiala naar België). Ophalen is ook mogelijk in Apeldoorn. Om te bestellen, neem dan contact op via het contactformulier met het aantal boeken en het eventuele verzendadres. U ontvangt dan de betaling gegevens. Zodra de betaling binnen is, zal het boek verstuurd worden. De levertijd bij verzenden is afhankelijk van de overschrijving van banken, zodra de betaling binnen is wordt het boek verzonden.